2013. április 9., kedd

14.fejezet - Örömök xD

..::Hope::..

Reggel a madarak csicsergése ébresztett. kinyitottam a szemem és nyújtózkodni akartam volna mikor megéreztem egy forró kezet a derekamra fonódva. Elmosolyodtam mert eszembe jutott a tegnap éjszaka . Kezemet óvatosan ráraktam az övére és közelebb húzódtam hozzá , mikor megéreztem hogy még mindig meztelen. Megrándultam és odébb ugrottam , ami azt eredményezte hogy le estem az ágyról hatalmas puffanással.
-Hope ? -hallottam ahogy Jc kérdezi közelről. Kinyitottam a szemem és ott nézett rám oldalról. Magamra néztem és láttam hogy meztelen vagyok. Gyorsan megfogtam a takarót és magamra húztam. Jc elnevette magát .
-Mi az ? -kérdeztem miközben felálltam és magamra tekertem a takarót. -Szégyenlős vagyok .-mondtam kisit elpirulva.
-Hááááát..... tegnap nem így tűnt . -vigyorgott rám azzal a huncut imádni ,való mosolyával. Én is elnevettem magam és még jobban elpirultam. Ilyenkor kicsit boldog vagyok hogy két takaróm van és most Jc -n van a vékonyabb , így nem látok semmi olyat ami miatt még jobban elpirulnék.
Jc felállt így le esett róla az a vékony réteg ami takarta tökéletes testét előlem. Amint megláttam őt beleharaptam az alsó ajkamba és próbáltam magam visszafogni hogy nehogy letámadjam megint mint tegnap kétszer.
Lehajolt és elővett a szekrényemből egy bokszert.
-Az meg hogy került oda ? -kérdeztem mert nem emlékeztem hogy bokszereket rejtegetek a szekrényembe. Jc felhúzta magára a az apró darabot majd felém közelített.
-Én raktam még akkor ide 1-2 darabot mikor összejöttünk az ilyen esetekre. -mondta és megfogott takaróstul és rádobott az ágyra. Majdnem felsikoltottam , de nem akartam felébreszteni a házat.
Csöndesen ráestem az ágyra , szerencsére a takarót még mindig magamra szorítottam. Jc rám mászott és kezeit a fejem mellett hagyta. Annyira helyes volt innen alul nézetből. Megint bevillant egy kép a tegnap
estére és mosolyogva és vörösen néztem a felettem lévő srácra . Ő épp az ajkába harapott és megcsókolt. Elengedtem a takarót és kezeim nyaka köré fontam . Egyre hevesebb csókok váltották egymást és forróbb lett a levegő , mikor elhúzódott tőlem.
-Hozzak reggelit ? -kérdezte mosolyogva. Én bólintottam . Adott egy puszit az ajkaimra és elindult a konyhába.
Kaptam a lehetőségen és gyorsan elindultam a szekrény felé öltözködni. Van egy ilyen tippem hogy ezért ment el Jc .

..::Connor ::..

Fura  hiszen már hamar felkeltem. Amy már nem feküdt mellettem és hallottam hogy Hope és Jc még alszanak. Felvettem egy bokszert és lementem a nappaliba. Szerencsére Amy a kanapén ült és a tv-ben kapcsolgatott. Mi alig kapcsoljuk be a tv-t Hope-pal és a srácokkal de úgy tűnik hogy most legalább haszna lesz.
Nem is próbálkoztam azzal hogy halk legyek hiszen már biztos akkor tudta hogy jövök mikor felkeltem, szóval oda sétáltam és hátulról adtam egy puszit az arcára.
-Jó reggelt kincsem . -mondtam és átugrottam az ágyat , és mellé ültem , átkarolva a vállát , ő pedig a fejét a kezemre hajtotta.
-Jó reggelt . Este te hallottál valamit a húgod szobájából ? -kérdezte .
-Ja . A zenét azon kívül semmit. Biztosan csak csaptak egy kis bulit szórakozásból. -mosolyogtam el a gondolatot , ami még szerintem is lehetetlen. A húgom annyira kanos mint a legtöbb tini fiú. Általában a szex jár az eszében. De mentségére legyen mondva ezt jól elrejti és nem is nagyon mutatkozik meg a viselkedésén.
-Szóval kérsz valami reggelit ? -kérdeztem tőle mint udvarias férfi.Ő felemelte a fejét és gondolkodóba esett.
-Igeeen . Valami finomat. Fagyi ? Olyan rég ettem normális kaját és kezdem érezni hogy éhes vagyok és vér kéne szóval ezt elszeretném nyomni fagyival. -mosolygott.
-Rendben édes. -mondtam és adtam a  szájára egy puszit majd elindultam a konyhába. Ekkor hallottam egy huppanást fentről. Gondolom csak le esett valaki álmában az ágyról , szóval nem aggódtam nagyon.
Kinyitottam a hűtőt és kivettem a fagyit , mikor egy finom érintést éreztem a hátamon. Megfordultam és Amy állt velem szemben. Mosolyogva nézett , majd kiverte a kezemből a fagyit.
-A fenébe is én téged akarlak. -mondta és megcsókolt. Én a kezeim  a derekára raktam és magamhoz húztam. Ő beletúrt a hajamba amitől az egész kezdett még izgalmasabb lenni. Én kezemmel lejjebb vándoroltam és belemarkoltam a fenekébe , ő pedig megharapta a vámpír fogával az ajkam. Neki löktem a konyha asztalnak majd rá emeltem. Ő a lábait a csípőm köré fonta , ezzel is közelebb húzva ágyékom magához . (nem tudom miért z a szót írtam )
Ekkor valaki kinyitotta a hűtőt. Észre sem vettem hogy valaki közben lejött . Oldalra néztem és Jc állt velem szemben egy szál bokszerben. Elővett a hűtőből egy kosár epret , majd tejszínhabot és csokit, majd a földön meglátta a fagyis dobozt és magához vette. Mi kicsit idegesen és furán néztünk rá. Megfordult és elröhögte magát.
-Miattam ne hagyjátok abba , láttam már pornót és szexeltem is már , szóval újat nem fogok látni . Jó szórakozást. -mosolygott és vissza ment.
-Ez teljesen nem normális. -mondta röhögve Amy , de még mindig nem engedte el a lábával a csípőmet.
-Hogy az húgom mindig a hülyéket fogja ki . -nevettem én is  . Bírom Jc-t jó fej  és tudja mikor kell hol lennie.
-Na hol is tartottunk ? -kérdezte mosolyogva Amy és megint ajkaimra tapadt. Csak egy póló és egy rövid nadrág volt rajta. Épp megfogtam a pólója szélét , mikor kinyílt az ajtó és röhögve jött be rajta a falkám.
-Halasztva . -mondtam Amynek és le emeltem a pultról. Ő bólintott és bement a nappaliba.
-Sziasztok  . -köszönt a srácoknak , akik mind megölelték a barátnőm majd lehuppantak a kanapéimra.
-Chips , gumimaci , popcorn ? Cola , Fanta ? -tettem fel az általános kérdést. Mindenféle válasz érkezett szóval bedobtam két chipset , 3 csomag Haribot és beraktam a mikróba egy popcornt, majd a Colát és a Fantát kivettem a hűtőből és bevittem nekik poharakkal.
-Tudod hogy imádjuk az ilyen napokat ? -kérdezte Sam. -Nagyoooooooooooooon ! -ujjongott. Néha elgondolkozom hogy normális e agyerek , de rájövök hogy felesleges ezen gondolkodni.
Ekkor megint ajtó csapódott és Aria lépett be rajta , egy rövid gatyában és rövid ujjúban. Kian sóhajtott.
-Miért van az hogy akárhányszor meglátlak olyan mintha a gatyámban party lenne ? -kérdezte elgondolkodva.
-Le sem tudnátok tagadni hogy testvérek vagytok . -mentem ki a nappaliba röhögve. Kian és Sam csak pacsizott egyet. Aria Kian ölébe ült és adott neki egy csókot.
-Szeretem mikor a magad módján bókolsz nekem . -mosolygott.
-Na ki megy lehozni a gerlepárt ? -mosolyogtam Sam, Ricky és Ricardo abban a pillanatban már el is indult le vonszolni őket . Mi csak ültünk és vártuk hogy mi lesz ebből .

12 megjegyzés: